torsdag 11. april 2013

Klikkerkurs helgen 03.-05. mai



Hamar og Omegn Hundeklubb arrangerer helgekurs i klikkertrening helgen 03. - 05. mai. Kurset vil foregå hos Silje på Berget i Brumunddal, utenom teorikvelden fredag som holdes i klubbhuset på Bergset.

Har du lyst til å lære hvordan du kan bruke klikkertrening som et effektivt redskap for å bli en presis og dyktig hundetrener? Metoden bygger på vitenskaplige læringsprinsipper som har vært godt kjent siden 30-tallet, og baseres utelukkende på å belønne riktig atferd (positiv forsterkning).

Fordelene med klikkertrening er en trygg og arbeidsglad hund som ønsker å jobbe sammen med deg. Atferdene generaliseres lettere til ulike miljø, vi slipper hjelpeavhengige hunder, hunden din blir kreativ og du blir selv god til å forstå og lese hunden.

Kurset gir en introduksjon til hva klikkertrening er, og vi skal betinge klikkeren for de som ikke har gjort det enda. Helgen vil bestå av teori og praksis, hvor vi fokuserer på ulike innlæringsteknikker, læringspsykologi og hvordan vi skal gode på å trene hund.

Veiledning og oppgaver vil bli tilpasset hver enkelt ekvipasje, vi tilrettelegger både for de som aldri har trent klikkersk og de som er kjent med metoden fra før.

Kurset passer for deg som er nybegynner, og vil ha en innføring i hvordan man kan bruke klikkertrening til innlæring i alt fra hverdagslydighet til triks og ulike typer hundesport som lydighet, agility, freestyle og mer til.

Det koster 1500 kr for medlemmer i Hamar og Omegn Hundeklubb, og 1800 kr for ikke-medlemmer.

Påmelding fortløpende fram til 29.mai.

For mer info eller påmelding, ta kontakt med instruktør
Silje Heistein Lund tlf 40855332 eller silje.h.lund@gmail.com