tirsdag 6. september 2016

Smellertreninger høsten 2016

Hei alle sammen ☺


Vi i bruksgruppa/ HOHK har igjen leid hallen til Hamar Hundeskole for Smellertreninger på torsdager kl. 19.00 – 21.00.  


Fram til jul legges disse treningene opp for de som har trent Smeller en stund og/eller har ambisjoner om å konkurrere. (Stovner Hundeklubb arrangerer første offisielle konkurranse i Smeller: NM i Smeller 2016 lørdag 12. november.)


For vårsemesteret 2017 vil vi igjen vurdere å dele opp torsdagstreningene i to ulike grupper, både konkurransegruppe og nybegynnergruppe. Dette vil det bli sendt informasjon om i månedsskiftet november/desember.


Konkurransegruppa er for de som har gjennomført introkurs og/eller grunnkurs, har trent selvstendig fra før, har et ønske om å konkurrere, og å utvikle seg selv og hunden sin.  Her ser vi på og hjelper hverandre, og går sammen i ulike team.  Som tidligere blir Anne og Tone deltagere i gruppen, på lik linje med andre, dvs at vi ikke vil fungere som instruktører.  De som deltok i fjor, får førsteprioritet til å melde seg på, her er det førstemann til mølla som gjelder.


Priser for treninger høsten 2016; 10 torsdager blir:


  • Med minimum 6 påmeldte blir prisen pr. ekvipasje kr 970,-,
og med maks 8 påmeldte pr. ekvipasje kr 800,-.


Prisene inkluderer halleie og treningsavgift til klubben.


Bindende påmelding, og –eller spørsmål sendes til toneeng3@online.no innen 15. september 2016.  Etter at påmeldingen er ferdig, vil vi sende ut endelig pris til de påmeldte etter hvor mange vi blir. Betalingsfrist er 10. oktober 2016