fredag 6. januar 2017

Informasjon om påmelding til smellertrening

Hei alle sammen og godt nytt år J


Vi i bruksgruppa/ HOHK har igjen leid hallen til Hamar Hundeskole for Smellertreninger frem til utetreningene starter opp igjen.

Vårsemesteret kommer vi til å dele opp torsdagstreningene i to ulike grupper, slik at treningstilbudet vil bli annenhver torsdag  fra kl 1900 til ca kl 2100 for hver av gruppene. 

Som før jul satser vi videre på konkurransegruppa, og i tillegg starter vi opp med en nybegynnergruppe.

Konkurransegruppa blir for de som har gjennomført Introkurs og/eller grunnkurs, har trent selvstendig fra før, har et ønske om å konkurrere, og å utvikle seg selv og hunden sin.  Her ser vi på og hjelper hverandre, og går sammen i ulike team.  Som tidligere blir Anne og Tone deltagere i gruppen, på lik linje med andre, dvs at vi ikke vil fungere som instruktører.  De som deltok i fjor, får førsteprioritet til å melde seg på, her er det førstemann til mølla som gjelder.  Oppstart er torsdag 26. Januar.
Nybegynnergruppa er for de som har gjennomført Introkurs, grunnkurs eller lignende  og som føler behov for litt veiledning for å komme skikkelig i gang med treningen for seg selv og hunden.  Her stiller Anne og Tone som instruktører.  Oppstart er torsdag 19. Januar.

Vi ønsker tilbakemelding på om dette er intressant, og evt hvilken av gruppene du ønsker å delta på utover våren.  Det blir 5 treninger alt i alt pr gruppe. For de ivrigste av dere er det mulig å melde seg på i begge grupper. Påmelding er bindende, og vi kommer til å åpne opp for drop-in treninger de dagene som gruppene ikke er fulltallige.

Priser for treninger utover våren blir:

Konkurransegruppa: 5 torsdager
Med minimum 6 påmeldte blir prisen pr. ekvipasje kr 480,-, og
med maks 8 påmeldte pr. ekvipasje kr 400,-.

Nybegynnergruppa: 5  torsdager
Med minimum 6 påmeldte blir prisen pr. ekvipasje kr 480,-, og
med maks 8 påmeldte pr. ekvipasje kr 400,-.
Prisene inkluderer halleie og treningsavgift til klubben.

Bindende påmelding, og –eller spørsmål sendes til toneeng3@online.no innen  13.01.17.  Betalingsfrist er 19.01.17.
Etter at påmeldingen er ferdig, vil vi sende ut endelig pris til de påmeldte etter hvor mange vi blir.
Betales til HOHK’s kontonr. 1822.04.77955, merkes med ”Smellertrening+navn”