søndag 5. november 2017

Regler for bruk av Hallen

Styret i HOHK ber alle sette seg inn i reglene for bruk av Hallen.

Hallregler
All trening skal følge NKK`s etiske retningslinjer for trening av hund.

Regler for bruk av Hallen:
1.     Brukeren forplikter seg til å følge de regler som til enhver tid måtte gjelde.
2.     Treningskortet gjelder for medlemmer, er personlig og kan ikke overdras. Ved misbruk av tilbudet eller at reglene ikke blir overholdt kan hundeklubben utdele advarsel og deretter inndra kortet.
3.     HOHK fraskriver seg ethvert ansvar for skade på personer, hunder eller gjenstander som oppstår under, eller som følge av, opphold i hallen.
4.     Anbefalt vaksinasjonsprogram skal følges. Dette for å forebygge sykdom og unngå smittespredning da det blir et tett miljø inne i hallen.  Vi oppfordrer også alle til å forsikre sine hunder i tilfelle skader.
5.     HOHK refunderer ikke innbetalt treningsavgift som følge av alminnelig sykdom, skade eller andre årsaker som medfører at hunden ikke kan trene.
6.     Tidspunkt for bruk av hallen er alle dager fra 08.00 – 22.30. Lørdag og søndag fra 09.00 – 21.00.
7.     Kun friske hunder kan benytte hallen. Om du er i tvil, kontakt styret. Skjønn utvises. Om  du får påvist smittsom sykdom hos hunden din så oppfordres det til å si ifra så andre kan være oppmerksomme på sine hunder.

Skikk og bruk i Hallen:

8.     Alle hunder skal være under kontroll inne i hallen og ute på parkeringsplassen. "Fri-lek" med hund inne i hallen er ikke tillat!
9.     Alle skal plukke opp etter hunden, selv på turer langs veiene rundt gården. Dette forebygger smittespredning og sure naboer. Bæsjeposer kastes i oppsatt søppelkasse utenfor hallen. All annen søppel må hver enkelt ta med hjem.
10.  Bur kan oppbevares i hallen under trening, men skal ikke stå igjen i hallen. Om hunden bjeffer mye bør de sitte i bilen eller være i bur i gangen.
11.  Alt personlig utstyr skal tas med hjem hver gang. Gjenglemt utstyr legges i kasse i gangen og blir fjernet etter 1 mnd.
12.  Luft hunden godt før og under pausene på trening. Om uhellet er ute inne i hallen, sprayes, vaskes og tørkes det med en gang. Utstyr til dette står på vaskerommet. Vannskåler skal ikke tømmes i kunstgresset!
13.  Løpetisper er velkomne, men bruk truse og vis hensyn!
14.  Alt utstyr skal bæres, IKKE slepes på kunstgresset.
15.  Alt lys skal slukkes av den som sist forlater hallen. Alle utgangsdører/merkede dører skal være lukket og begge dører skal låses igjen slik at ingen uvedkommende kommer inn i hallen.
16.  Koden til låsen er gitt til de som har betalt treningskort for perioden og skal ikke gis videre til andre. Koden vil bli forandret fra tid til annen.
17.  Alle har ansvar for å holde orden og ryddighet, så forlat hallen den skal være. Alt utstyr skal ryddes på plass etter endt trening.
18.  Vis hensyn til andre, og spesielt til de som er på banen. Vis hensyn også i gangen når man går inn og ut av hallen.
19.  Børst og tørk godt av skoene dine før du går inn i hallen.


Sikkerhetsveiledning for bruk av Hallen:

20.  Røyking og all bruk av ild er forbudt inne i hallen. Røyking kan foregå på utsiden av hallen ved oppsatt bøtte på hjørnet av hallen.
21.  Barn/ungdom opptil 18 år skal alltid være under oppsyn av voksne. En ansvarlig person over 18 år må være til stede ved bruk av hallen
22.  Hensynet til hundens velferd skal alltid komme først (Se Dyrevelferdsloven).


Brudd på disse reglene kan føre til at avtalen sies opp.
Alle har ansvar for sin egen hund. HOHK eller treningsansvarlig er ikke ansvarlig for skade eller andre hendelser under treninger.



-->
Vel møtt, og god trening!